A fi deștept, bogat și frumos este un ideal pentru multe persoane, dar este și idealul POL pentru Târgu Mureș, realizabil mai devreme decât am crede. Digitalizarea și informatizarea, îmbinate cu un management eficient și un act cultural inovator, precum și cu o colaborare deschisă și onestă între administrația locală, antreprenori, instituțiile de învățământ și ONG-uri vor duce inevitabil la bogăție.

POL are cea mai mare expertiză în domeniul IT și al digitalizării instituționale, precum și a spațiului urban, dar și a managementului necesar pentru punerea acestora în aplicare. Digitalizarea costă mai puțin decât costă lipsa ei. POL știe cum să facă Orașul Deștept.

POL are oameni de cultură inovatori și creativi, care știu să îmbine clasicul cu modernul, specialiști în artă stradală, arhitecți conectați la ultimele tendințe de dezvoltare a spațiului urban, de la mobilier stradal la parcuri. POL va face Orașul Frumos.

POL are oameni specializați în management, bugete locale, expertiză și know-how occidental, care vor genera Orașul Bogat.

Descarcă fișierul