Cu aproape două luni în urmă am publicat o scrisoare deschisă adresată mai multor instituții publice prin care am cerut lămuriri despre anumite înscrisuri ”interesante” care au apărut în Extrasul de Carte Funciară a imobilului situat pe strada Bolyai numărul 5.
Mai concret, am dorit să aflăm cum a ajuns Composesoratul Mureșul înființat la Sovata în anul 2020 proprietarul ”în acte” al Fostei Prefecturi. La această scrisoare deschisă nu am primit niciun răspuns.
Astăzi a apărut pe pagina de FB a Primăriei știrea conform căreia ultimele înscrisuri din Cartea Funciară au fost șterse, și ”se revine” la CF-ul ”vechi”, adică cel original.

Considerăm că decizia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș de a desființa CF-ul nr. 141014 este corectă dar totodată este și o recunoaștere a faptului că ”s-a greșit”. Întrebarea logică care se pune – cine și de ce ”a greșit” și cine și cum ”va plăti” pentru această greșeală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>