În bugetul local din acest an al Primăriei Tîrgu Mureș au fost alocați, pentru prima dată, bani pentru tot ceea ce înseamnă rechizite (material didactic) în grădinițe și creșe: creioane colorate, acuarele, pensule, hârtie, mărgele etc. Suma totală: 1.000.000 de lei. Asta în baza hotărârilor de consiliu local inițiate de mine și aprobate în luna decembrie 2017. De asemenea, în buget sunt prevăzuți bani pentru materiale sanitare și de întreținere. Ca atare, dacă vi se solicită bani pentru așa ceva, să știți că este doar un ABUZ AL CADRELOR DIDACTICE sau o NEPĂSARE A PRIMĂRIEI.

Direcția Creșelor a început acum câteva luni demersurile pentru achiziția acestor materiale. Grădinițelor li s-a solicitate de către Direcția Școli din Primărie să trimită necesarul pentru aceste rechizite, dar încă puține asemenea grădinițe au dat curs solicitărilor.

Ce puteți face?

  1. Întrebați educatoarele dacă au trimis necesarul pentru grupa lor la direcțiunea Grădiniței. Dacă nu au făcut așa ceva, spuneți-le să facă urgent.
  2. Întrebați direcțiunea Grădiniței dacă au trimis necesarul pentru grădinița lor la Direcția Școli din Primărie. Dacă nu a făcut așa ceva, spuneți-i să facă urgent.
  3. Întrebați Direcția Școli din Primărie dacă a trimis necesarul la Direcția Economică din Primărie, pentru achiziție.
  4. Întrebați-i pe viceprimarul Sergiu Papuc, consilierul primarului Claudiu Maior și primarul Dorin Florea de ce își bat joc de voi și nu duc la îndeplinire o hotărâre a Consiliului Local, inițiată de POL și votată de toți.

Radu Bălaș,

consilier local al municipiului Tîrgu Mureș

  1. Simon Melinda says:

    La noi in Gradinita au depus cererea inca la sfarsitului anului scolar in iunie 2018 si inca nu au primit nici un raspuns ……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>