ZSOLT BODOLA

Personal

15.05.1974, Brașov
Căsătorit, un copil

Brașovean la origini, am petrecut câțiva ani la București și am devenit locuitor stabil al orașului Cluj începând cu anul 2012.

Educație

Liceul l-am terminat la ”Aprily Lajos” în anul 1992. Din 1993 am urmat cursurile Universității Transilvania din Brașov, specializarea Tursim și Servicii.

Aptitudini

Vorbesc patru limbi: maghiară, română, engleză și germană.

Experiență profesională

Director vânzări / Director Executiv

Din aprilie 1994 am început să lucrez în domeniul media, mai exact la o editură specializată pe publicații de tehnologia informației. Până în decembrie 2007 am contribuit la crearea unor produse importante ca revistele CHIP Computer Magazin și LEVEL. Am deținut pozițiile de director vânzări publicitate și director executiv.

Account Manager

Au urmat diverse colaborări cu agenții de publicitate din București și Cluj. Aici m-am ocupat în special de activități de promovare și marketing în mediul digital, din postura de Account Manager.

Ulterior am preluat sarcina de a dezvolta pițele externe, situate în țările din Europa Centrală, pentru unul din producătorii importanți de decorațiuni interioare din Târgu Mureș.

Business Developer

Ulterior, am revenit la ”prima dragoste”: tehnologia și serviciile de marketing digital. De data asta, ca Business Developer pentru REEA.

Opinii politice

Ca Brașovean am crescut într-un mediu multietnic, unde prieteni mi-au fost atât Marius și Alex, Csabi și Incze sau Petra și Sybille. Tocmai de aceea, pentru mine drepturile omului pleacă de la necesitatea păstrării acestei laturi multiculturale, specifice Transilvaniei.

Mă identific perfect cu crezul Partidului Oamenilor Liberi, care spune că ”o ființă umană este liberă doar atunci când îi sunt respectate și apărate toate drepturile și libertățile fundamentale și când aceasta respectă și apără, la rândul ei, toate drepturile și libertățile fundamentale ale celorlalți.

Dacă dorești să contribui la campania de strângeri de semnături, te rugăm să descarci formularul de aici, să semnezi, eventual să mai aduni semnături de la prieteni, vecini, cunoscuți, și să îl trimiți prin poștă sau curier la adresa:

Partidul Oamenilor Liberi (POL) Strada Poştei nr.1, Tîrgu Mureş, 540 043 Mureş, România