Deoarece considerăm că în democrație drepturile tuturor minorităților trebuie protejate și că doar în dictatură minoritățile sunt marginalizate,

Pentru că statutul POL prevede clar la Articolul 2:

(3) Scopul politic al Partidului Oamenilor Liberi este acela ca toți locuitorii comunităților în care POL activează să formeze comunități centrate pe respectarea drepturilor omului, așa cum sunt acestea recunoscute în Cartele și Tratatele ratificate de România, și administrată după standarde de bune practici aplicate în țările cele mai avansate din punct de vedere democratic.

(4) Crezul central al Partidului Oamenilor Liberi este acela că o ființă umană este liberă doar atunci când îi sunt respectate și apărate toate drepturile și libertățile fundamentale și când aceasta respectă și apără, la rândul ei, toate drepturile și libertățile fundamentale ale celorlalți.

(5) Valorile Partidului Oamenilor Liberi sunt: …respectul față de drepturile omului așa cum sunt acestea formulate în Cartele și Tratatele ratificate de România și solidaritatea față de toți semenii cărora le sunt încălcate drepturile și libertățile fundamentale.

(6) Cartele și Tratatele ratificate de România avute în vedere în prezentul Statut sunt, în principal, următoarele: Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice, Pactul internațional cu privire la drepturile economice, sociale și culturale, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene și Carta Socială Europeană Revizuită.

În urma votului secret al tuturor membrilor POL,

Partidul Oamenilor Liberi a decis că va boicota Referendumul din zilele de 6-7 octombrie.

De asemenea, POL va respecta decizia oricărui membru sau simpatizant al partidului.

Comitetul Executiv POL

4 octombrie 2018

Tîrgu Mureș

  1. Nu crezi cumva ca pentru fiecare poponar o sa se faca lege speciala? Numai asta mai lipseste. Tu stai acasa si culca-te pe ureche, lasa-l pe altii sa faca ce doresc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>