Ce noroc că și primăria are planuri identice cu planurile noastre (consilieri POL). Noi pînă acum am dovedit că ne ținem de cuvânt și facem ce am promis. Dintre propunerile făcute pentru bugetul pe anul 2017, de către Radu Bălaș, printre altele, vizează în special dotarea școlilor cum ar fi:

Achiziție de mobilier în școli și grădinițe – 5.000.000 RON.

Reparații în școli și grădinițe, renovări toalete – 9.000.000 RON.

Administrația creșelor/Achiziții de mobilier, reparații, renovări – 1.000.000 RON.

Dotare laboratoare în școli – 2.000.000 RON.

Material didactic, table didactice digitale, proiectoare, tablete – 3.000.000 RON.

Terenuri de sport/teren sintetic/teren tartan în școli – 4.500.000 RON.

Însă primaria încă mai trebuie să dovedească cum se ține de cuvânt pentru că, Gimnaziul Liviu Rebreanu tocmai pierde banii câștigați pentru un teren de fotbal din cauza primăriei, care nici în ziua de astăzi nu a reușit să asfalteze curtea școlii de și și-a asumat responsabilitatea pîna la 1 noiembrie! Și prin aceasta cale rog Direcția Școlilor din cadrul primăriei să ia măsuri urgente, altfel chiar va trebui să își asume responsbilitatea pentru paguba pricinuită elevilor! Elevii prin munca lor au caștigat bani pentru realizarea unui teren de fotbal în curtea școlii lor și nu pot pierde din cauza unei neglijențe.

Propunerile mele au fost:

Capitolul 6702 59 CULTURĂ, RECREERE ȘI RELIGIE (TITLUL X ASOCIATII SI FUNDATII) – 2.000.000 RON – din care suplimentarea fondului de subvenții conf.L34/1998 la suma de – 430.000 RON

Capitolul 51.02 ARHITECT ȘEF – realizarea SF –pt accesibilizarea clădirii Primăriei – 50.000 RON
-realizarea SF – pt accesibilizarea clădirii Liceul Papiu – 50.000 RON

Expunere de Motive: Aceste două clădiri fiind clădiri istorice, necesită o atenție mai mare în proiectul de accesibilizare, conform tuturor categoriilor de nevoi ale persoanelor cu dizabilități.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>