Pelerinajul PSD PNL UDMR la profetul mincinos Man Hee Lee adus din nou în discuție!

Liderii PSD PNL UDMR au intrat într-o rușinoasă colaborare cu Man Hee Lee, autointitulat „păstorul promis”. Anul trecut, o delegație a orașului a fost la „Congresul de Pace” al HWPL, organizația paravan a „bisericii” lui Man Hee Lee. Această colaborare poate aduce uriașe prejudicii de imagine orașului Tîrgu Mureș pentru ca Shincheonji, „biserica” lui Man Hee Lee, este în conflict direct cu Consiliul Coreean Creștin, CCK.   Coreea are 43,1% creștini, așadar Man Hee Lee este în conflict religios direct cu 43,1% dintre coreeni. Nu speculăm ce părere „pozitivă” au restul coreenilor, neafiliați religios despre Man Hee Lee. A asocia numele orașului Tîrgu Mureș cu un om ce e cunoscut in Coreea cum că pretinde a fi menționat în Biblie e o dovadă de totală lipsă de discernământ. Riscăm ca nici un potențial investitor coreean să nu ne mai ia în serios dacă asociem numele orașului nostru cu Man Hee Lee. În ședința din 26 iulie 2018, când consilierii locali au discutat alocarea unei sume de bani pentru a merge a doua oara! la congresul de pace al lui Man Hee Lee, consilierii POL, Radu Bălaș, Tatar Lehel și Papai Laszlo, au arătat cine este Man Hee Lee. Din fericire, în afară de consilierii UDMR care au votat pentru (Makkai Grigore e îndrăgostit de Man Hee Lee și Coreea), din consilierii PSD si PNL prezenți câțiva au respins sau s-au abținut. Propunerea de finanțare a pelerinajului în Coreea, la Man Hee Lee a căzut.

Preasfinția sa, Oláh Dénes, a arătat că LEGEA atât cea lumească cât și cea spirituală trebuie respectată.

POL salută luarea de poziție clară a preasfinției sale Oláh Dénes, în presa locală: vezi aici, în limba maghiară. Când legea este criteriul numărul unu, decizia de a aproba sau condamna finanțarea și susținerea de către primărie și consiliul local a unui cult străin e imediată.

Man Hee Lee mai important ca parcările, școlile, drumurile?

Spre surprinderea noastră, consilierii PSD PNL UDMR au repus pe ordinea de zi pentru următoarea ședință de consiliu local proiectul privind deplasarea in Coreea. O asemenea încăpățânare e demnă de cauze mai bune. Subiectul Man Hee Lee a apărut nu mai puțin de patru ori în consiliul local Tîrgu Mureș.
S-a vorbit de patru ori în consiliul local despre dotarea școlilor? Este incredibil unde văd cei din PSD PNL UDMR prioritățile orașului.

Makkai Grigore vorbește aiurea: Man Hee Lee se crede profet proorocit în Biblie!

Makkai Grigore, într-o luare de poziție sub demnitatea unui consilier local a jignit comunitatea baptistă din oraș pentru că nu l-a crezut pe pastorul baptist Paul Kim. Pastorul Paul Kim a obținut cărțile originale ale lui Man Hee Lee de unde a citit grozăviile debitate de acesta. Makkai Grigore a mai afirmat în presă cum că POL, prin scrisoarea deschisă trimisă bisericilor din oraș dezinformează intenționat.

Man Hee Lee spune cu gura lui că e în Biblie scrie cine e el!

Makkai Grigore s-a scuzat prin faptul că informațiile de până acum despre Man Hee Lee veneau din surse secundare: cei ce i-au citit cărțile sau cei ce au fost racolați în „biserica” sa. Iată că în iunie pe canalul youtube al Shincheonji a apărul un film făcut în Europa (cel mai probabil în Germania) cu ceremonia de inițiere în biserica lui Man Hee Lee. Filmul e lung și înspăimântător, însă am selectat pentru voi câteva momente cheie.

Aici, Man Hee Lee spune: „Dumnezeu a scris multe lucruri în Biblie. Dumnezeu a scris cine sunt eu conform Bibliei” Dumnezeu a scris cine sunt eu
Aici un membru marcant al „bisericii” lui Man Hee Lee spune:”Să dăm glorie eternă lui Dumezeu, Isus și păstorul promis”. Păstorul promis e Mah Hee Lee. Video aici.

Aici Man Hee Lee spune că „Lucrez pentru pace pe pământ cât și în ceruri” Apoi urmează scene din conferința de pace unde delegația orașului nostru a fost și mai vrea să meargă. Sunt și poze cu alți oameni păcăliți să semneze memorandumuri. Man Hee Lee folosește aceste fotografii pentru a-și crește reputația internațională. https://youtu.be/mlJAW6Y3JT4?t=4522

Dacă doriți să vedeți mai multe detalii, urmăriți filmul complet pe youtube. Poate vom avea la sala sporturilor concert precum cel de aici:https://youtu.be/mlJAW6Y3JT4?t=6178

PSD PNL UDMR: ați renunțat la Tîrgu Mureș?

Insistența cu care PSD PNL UDMR merge înainte să se facă de râs e demnă de scopuri mai bune. Chiar dacă ei au renunțat la Tîrgu Mureș noi vrem ca numele orașului să nu fie murdărit prin asocierea cu Man Hee Lee. Noi dorim ca Tîrgu Mureșul să atragă oameni de calitate: antreprenori, oameni de știință artiști, meseriași, șamd, nu falși profeți.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>