1. Ce reprezintă Termenii și Condițiile pentru utilizarea Site-ului www.oameniliberi.com?

Vă mulțumim pentru interesul față de Partidul Oamenilor Liberi (POL)! Prin navigarea site-ului www.oameniliberi.com (denumit în continuare ​„Site”​) vă exprimați acordul cu privire la Termenii și Condițiile de mai jos (denumiți în continuare „Termeni/Termenii”). Vă rugăm, așadar, să îi parcurgeți cu atenție.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre prevederile Termenilor, vă rugăm să nu navigați Site-ul. Precizăm că Politica privind protecția datelor cu caracter personal, disponibilă aici și Politica privind fișierele cookies, disponibilă aici, fac parte integrantă din prezenții Termeni pentru utilizarea Site-ului.

Prezentul document se adresează tuturor utilizatorilor Site-ului, indiferent de calitatea sau naționalitatea acestora şi stabileşte principiile de utilizare ale Site-ului, drepturile și obligațiile Utilizatorilor în relația cu Site-ul, drepturile și obligațiile POL.

Orice acțiune în cadrul Site-ului trebuie să fie în acord cu Termenii de mai jos și cu legislația aplicabilă în vigoare.

2. Părțile între care se încheie Termenii și Condițiile de utilizare a Site-ului

1. PARTIDUL OAMENILOR LIBERI (POL), înființat conform dispoziţiilor sentinţei civile nr. DEC 42 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a V-a Civilă în dosarul nr. 28691/3/2015 în şedinţa publică din 16.09.2015, rămasă definitivă prin neapelare, înregistrat în Registrul Partidelor nr. crt. 78, cu sediul în str. Poștei nr. 1, Târgu-Mureș, județul Mure, CIF 35203318, reprezentat prin Președinte Dan Sorin Mașca, denumit în continuare „POL
și
2. Utilizatorul Site-ului​, denumit în continuare „Utilizator/ul

3. Definiții

Site – ​reprezintă orice pagină web care poate fi accesată la www.oameniliberi.com
Utilizator/ul – orice persoana fizică și/sau juridică care vizitează sau accesează Site-ul

4. Obligațiile Utilizatorilor

În calitate de Utilizator al Site-ului, aveți următoarele obligații:

1. Accesarea și utilizarea Site-ul în conformitate cu legile aplicabile și cu prezenții Termeni;
2. Utilizarea Site-ului într-un mod care să nu perturbe funcționarea acestuia;
3. Respectarea drepturile de autor și drepturile conexe și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care POL și partenerii săi le dețin în legătură cu Site-ul;
4. Folosirea informațiilor furnizate în paginile Site-ului doar în scop personal, necomercial, fără nicio intenție directă ori indirectă privind obținerea de profituri sau câștiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Utilizarea informațiilor existente pe site în orice alte scopuri decât cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al POL;
5. Utilizatorul poartă întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc prin intermediul Site-ului. POL nu este responsabil pentru vreo daună directă sau indirectă ce ar putea surveni ca urmare a accesării de către Utilizator a Site-ului.

 

5. Obligațiile POL

POL ia toate măsurile tehnice și administrative posibile și impuse de lege cu privire la protecția datelor personale ale Utilizatorilor, potrivi Politicii privind protecția datelor cu caracter personal în cadrul POL și Politicii privind fișierele de tip cookies.

6. Securitate Site-ului

POL întreprinde eforturi rezonabile pentru a asigura un Site securizat, fără erori, viruși sau alte programe malware. Cu toate acestea, nu putem exclude și nu putem oferi nicio garanție că accesul și funcționarea Site-ului nu poate fi întreruptă, în special în cazuri de forță majoră, defecțiuni ale echipamentului Utilizatorului, defecțiuni ale rețelei de internet a Utilizatorilor, operațiuni de întreținere și îmbunătățirea a Site-ului.

7. Proprietate Intelectuală

POL deține drepturile de autor și/sau de folosință asupra întregului conținut (foto, text, video) existent pe Site.
Niciun material de pe acest Site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul scris prealabil al POL sau al partenerilor săi.

8. Informații suplimentare

Pentru orice întrebare sau informații despre Site, POL și/sau prezentul document, Utilizatorul poate contacta POL prin trimiterea unui e-mail la următoarea adresă: pol@oameniliberi.com. Notificarea se prezumă a fi primită în prima zi lucrătoare după cea în care a fost expediată.

9. Modificarea Termenilor și Condițiilor. Legislația aplicabilă

POL își rezervă dreptul de a modifica integral sau parțial prezenții Termeni, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor. Atunci când reveniți pe Site, vă rugăm să verificaţi data ultimei actualizări și conținutul modificărilor.

Daca nu sunteți de acord cu prezenții Termenii sau cu modificările aduse acestora, vă rugăm să întrerupeți utilizarea Site-ului.

Interpretarea și aplicarea acestor Termeni și Condiţii se va face conform legii române.

ÎN VIGOARE
Versiunea 1.0 – 5 august 2020

ISTORIC VERSIUNI

1. Versiunea 1.0 – în vigoare de la 5 august 2020

Data ultimei schimbări: 5 august 2020.