Tîrgu-Mureș, 18 octombrie, 2016

Comunicat de presă

Adunarea Generală a Membrilor POL a decis ieri, 17 octombrie, ca POL să demareze negocierile cu Uniunea Salvați România (USR) pentru a include pe lista sa de candidați din județul Mureș persoane de la POL, cu șanse de a obține cel puțin un mandat de deputat. Totodată, o condiție pusă de formațiunea noastră este ca USR să accepte ca reprezentanții POL să participe la dezbaterile electorale din media centrale.

Decizia vine ca urmare a eșecului de a strânge numărul de semnături necesare pentru ca POL să se înscrie singur în competiția electorală. Alegerea USR este firească în urma publicării programelor noastre electorale, care conțin o sumedenie de principii și puncte comune și a trecuturilor civice ale fondatorilor celor două formațiuni. Totodată, hotărârea POL a fost luată prin vot universal deschis tuturor membrilor POL, care s-a efectuat pe o platformă online securizată, colegii noștri având la dispoziție 3 zile pentru a-și exprima votul.

Președinte
Mașca Dan-Sorin

 1. Walter von Grappendorf says:

  Este cel mai bun lucru ,sint sigur ca multi romani de afara vor suna acasa ,rudele , prietenii si cunostintele pentru a vota POL /USR. Sper din suflet ca tot mai multi etnici maghiari si germani sa voteze cu cele 2 partide noi , eu sunt nascut in Maramuresul Istoric ,am facut liceul in Satu – Mare si am lucrat 13 ani in Bucuresti,voi incerca ca sa conving citi mai multi de Acasa sa vo voteze cu voi. Walter von Grappendorf , Bad Soden – Salmüster , Germany .

 2. Popa Lucian says:

  Cel mai bun lucru pentru toate partidele mici, dar ai căror membri simt exact aceleași lucruri (stop coruptiei, stop politizării tuturor funcțiilor, stop traficului de influență, reducerea birocrației etc.), ar fi unirea într-un singur partid (nu alianțe sau uniuni politice între mai multe partide) – USR cred că ar fi cel mai ok având în vedere situația actuală. De asemenea, consider că un mare plus ar fi colaborarea cu domnul Cioloș, care a demonstrat că este un om politic potrivit unei asemenea viziuni.

  • Cum sa-l votezi daca nu a strans nr necesar de semnaturi si nu apare pe lista partidelor pt alegerile parlamentare?!?!?

  • Poate ca e o greseala, dar e mai bine decat nimic. Noi oricum votam POL, daca e sa punem stampila pe cineva. Speram doar ca, indiferent de orice coalitii, reprezentantul POL sa sustina intotdeauna RULE OF LAW. Ca de aia i-am sustinut.

  • leonte vlavau says:

   Doamna Gina, pana la urma, nu votati nici cu POL nici cu USR, votati schimbarea, asa cum v-o dicteaza propria constiinta. Asta ar trebui sa inteleaga toti romanii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>