În anul 2021, consilierul local POL Târgu Mureș, Radu Bălaș, a inițiat patru proiecte de hotărâre de consiliul local, dintre care trei au fost aprobate. „Reușita mea de suflet de anul trecut rămâne deschiderea NECONDIȚIONATĂ a curților școlilor din oraș, după cinci ani de zbateri. Am reușit, în cele din urmă, să-mi impun punctul de vedere, acela de a nu mai fi nevoie de voturile consiliilor de administrație ale școlilor, pentru deschiderea curților. Aceste consilii țineau, de fapt, curțile închise de peste 25 de ani”, spune Radu Bălaș. De asemenea, proiectul său privind bugetarea participativă va fi pus în aplicare în aceste zile. Și tot în acest an se va iniția programul „Târgu Mureș sprijină tinerii”, al cărui coinițiator a fost. În anul 2021, acesta a avut, împreună cu colegii din Comisia de cultură, mai multe întâlniri cu ONG-urile culturale, în urma cărora s-a decis schimbarea radicală a regulamentului pentru proiectele culturale. Același lucru s-a întâmplat și în ceea ce privește regulamentul privind proiectele sportive.

Între iunie 2016 și decembrie 2021, Radu Bălaș a inițiat 38 de proiecte de consiliu local, dintre care 28 au fost aprobate.

Mai jos, raportul de activitate complet:

Fullscreen Mode
  1. Gabi Nonu says:

    Felicitarile mele Radu, si multa putere pe mai departe !
    Sanatate intregii familii si spor maxim !!!
    Cu toata stima,
    Gabi Nonu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>