Scrisoare de intenție

Dragi mureşeni,

Sunt Ovidiu Radian Vasu, am 41 de ani, sunt jurist si economist, am o soție medic, Emilia Silvia Vasu, şi doi copii.

Mi-am început activitatea profesională, la Casa de Pensii Mures, Direcția Județeana de Muncă şi Protecție Socială Mureş si la Direcția Generală a Finanțelor Publice Mureş (actual ANAF Mureş), în domeniul inspecției fiscale şi ulterior în domeniul asigurărilor de viață la un broker austriac, perioadă în care am trecut prin toate fazele dezvoltării profesionale în acest domeniu, ajungând Area Sales Manager.

Mi-am construit baza cunoaşterii sistemului juridic şi economic din România, în perioada în care am activat în asigurări, dar şi în anii în care am fost jurist şi economist, pe funcții publice de execuție, în domenii precum asigurări sociale de stat, finanțe publice, administrație publică centrală şi locală.

Pe langă activitatea profesională de bază, încă de la vârsta de 22 de ani, am activat pentru Parlamentul României, în calitate de consilier şi/sau expert. După doi ani de activitate, am fost inițiatorul primului proiect educațional de instruire civică a alegătorului, începând din clasa a XI- a de liceu, proiect care mi-a fost refuzat de conducerea partidului conducător de la acea vreme. Sunt unul dintre numeroşii tineri idealişti, dezamăgiți în aceşti 30 de ani de toate partidele național-centraliste, concepute pentru control, bani şi putere, nu pentru dezvoltarea oamenilor din comunitățile locale.

În calitate de fondator şi manager de companii, începând din anul 2003 am construit concepte manageriale compexe şi circuite de lucru pliate pe specificul activităților. Am dezvoltat activități organizatorice pentru domenii diverse: asigurări, retail produse farmaceutice, prestări servicii în transporturi, asistență rutieră, cabinete medicale, IT, publicitate video, cinematografie.

Sunt unul dintre fondatorii unei organizații naționale non-guvernamentale(ONG), A-CAR România, în domeniul asistenței rutiere, care actionează la nivelul Uniunii Europene, entitate in care am fost director de marketing, director executiv şi actual preşedinte.

Am condus timp de 4 ani ANAF Mureş, in calitate de Director Executiv – Administrarea Veniturilor Statului, încadrând județul Mureş, aproape în permanență, pe primele 5 poziții din România în topul lunar al indicatorilor de performanță administrativ-fiscală.

Am fondat şi coordonat, în calitate de producător general şi producator executiv, prima companie de producție cinematografică 100% independentă din România, producând în anul 2015, în județul Mureş, primul film de lung metraj românesc, 100% independent. Acest film a fost selectat la 53 şi premiat la 19 festivaluri din întreaga lume.

În cea mai mare parte a carierei mele, am acumulat experiența necesară muncii cu omul şi echipa şi îndeplinirii obiectivelor organizațiilor pe care le-am format şi condus. Totodată, cred că din toate aceste motive, am ajuns ăa dețin toate calitățile necesare unui conducator de succes al Consiliului Județean Mureş.

Doresc să vă mulțumesc pentru timpul şi interesul acordat candidaturii mele, fiind convins că, în cadrul de dezbatere al campaniei electorale, vă veți putea convinge de calitățile mele umane şi profesionale şi mai ales de buna mea intenție.

Cu deosebită considerație,

Ovidiu Radian Vasu.

Candidat POL

Preşedinte Consiliul Județean Mureş

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>