Ce părere aveți despre ideea amenajării unei parcări subterane în centrul orașului? / Mi a véleménye a főtérre tervezett földalatti parkolóházról?

 • Va genera trafic suplimentar, nu trebuie construit / plussz forgalmat fog generálni, nem kell megépíteni (62%, 224 Voturi)
 • Trebuie făcut neapărat / mindenképpen meg kell csinálni (38%, 138 Voturi)

Total votanti: 362

Loading ... Loading ...
 1. Ciprian Gligor says:

  Salutari!
  Parerea mea este ca NU ar trebui sa se construiasca in Centru o astfel de parcare pentru ca s-ar distruge si putinul echilibru urbanistic (si istoric) care mai exista in acea zona. Iar conform uzuantelor romanesti, un astfel de santier ar dura cativa ani (sau, mai rau, il incepem si nu-l mai terminam VECI!).
  In schimb, ar trebui facuta cel putin o parcare supraetajata pe o raza de 5-10 minute de mers pe jos. Cred ca intr-un oras super-inghesuit, fiecare tirgumuresean poate sa mearga pe jos cateva minute, pentru a-si rezolva problemele.
  Iar parcari supraetajate ar trebui construite in fiecare mare cartier al orasului si la Spitalul Judetean, nu doar in Centru.

  Mult succes,
  Ciprian

 2. Tamás Árpád says:

  sunt zone in oras care ar permite construirea de parcare supraetajata de ex in spatele MURES MALL-ului sau fosta cazarma linga podul MURES sau fosta fabrica de caramida din strada GHEORGHE DOZSA nemaivorbind de spatiul liber de linga SPITALUL JUDETEAN s.a.m .d

 3. Fara sa se cunoasca opinia architectilor, a specialistilor, cum credeti ca putem forma o parere si vota in sondaj?!

 4. Kali Jozsef says:

  Si de ce in centru? Cine ar parca in centru-subteran? Sa fie construita la Spitalul clinic judetran (Spitalul nou) Este mult mai util. Aglomeratia este mai mare, zilnik peste 400 de a.vechicule.

 5. presecan says:

  N-am inteles unde-i locatia ? Dar trebuie neaparat sa se construiasca,in orasul nostru, mai multe parcari, nu uitati ca odata terminata autostrada spre Cluj-Napoca, vom avea multi turisti si e posibil ca in anii urmatori orasul sa fie sufocat de masini…….dar parcari moderne…… lipsa ?!

 6. Iacobovici Annamaria says:

  Sunt destule locuri unde se pot face parcari. Exemplu: sa termine parcarea din spatele la Mures Mall sau sa faca o parcare supraetajata in spate la Teatrul National si BRD. (str. fosta Scoli si str. Calarasilor)

 7. Torok Zsombor says:

  Este extrem de oportuna construirea unei parcari subterane in centru Targu-Muresului. Ar fi primul pas pentru a putea transforma anumite strazi in strazi pietonale (ex. str. Bolyai). Pe langa parcare deasemenea ar fi oportun introducerea traficului subteran in centrul orasului! In Rasnov s-a facut si parcare si s-a introdus si traficul subteran iar centrul a devenit pietonal in totalitate! http://www.bzb.ro/stire/parcare-gratuita-timp-de-5-ani-si-peste-10000-de-metri-patrati-de-spatiu-pietonal-in-centrul-rasnovului-a99671

 8. Sabau Ioan Dan says:

  In toate orasele mari exista (sau se amenajaza) zone pietonale. Daca si in Targu Mures se doreste ca centrul sa devina zona pietonala de ce trebuie construita neaparat parcare subterana in centru? Cred ca aceasta ar trebui amenajata undeva la periferie si in primul rand realizata soseaua de centura.

 9. FEHÉRVÁRI ILONA says:

  A városközpont történelem,épületei (kevés számú kivétellel)műemlékek!!!Azt óvni kötelesség!!!

 10. Nagy Éva Anna says:

  Eu nu vad de ce ar trebui neaparat in centrul orasulu?
  Jur impreur ne inconjoara teritorii mari fara nici un rost nici un scop! INDUSTRIA este moarta,…..
  Nu se cultiva nici cartofi macar….
  Azi maine ne trezim in mijlocul unui maidam.
  Nu ar fi mai destept folosirea acestor teritorii la marginea orasului?
  Cui doare atat de mult trecutul care te-a primit si te-a cladit ca persosna ca fiinta vie. ????
  Daca nu apare, doleanta cetateanului.
  „sa fie tras la raspundere acel prost care dauneaza!!!!!! Disruge.Denigreaza.
  Asa nu va iesi nimic omeesc de valoare.
  Tras la raspundere!!!??dar de cine?….
  No! ……. reflecteaza!!!!!! Cetateanule;unde a ajuns TarguMuresul?

 11. Cîmpean Pálma says:

  Se poate face parcare in spate la Mures Mall si la Teatru. (Din fonduri europene, nu credit bancar)

 12. Ar fi utila ő parcare dar nu in centru. Tot centrul se poate parcurge pe jos in 10 minute, nu ar fi o problema daca parcarea nu ar fi in centrul istoric a orasului.

 13. De parcare in jurul centrului este nevoie dar NU parcare subterana in zona centrala. Poate fi realizata parcare supraterana in zone imediat adiacente zonei centrale.De asemenea cred ca nu parcarea din centru este prima ce ar trebui realizata ci cea din zona spitalului judetean.

 14. Fülöp József says:

  Aki ezt kitalálta,annak csak az jár a fejébe,hogy,hogy tüntesse el az erdetiséget,500 parkoló hely egyenlő a nulával ennek a városnak, a nyeresség az lenne,hogy megválátoztatta a főtér eredetiségégét.Van itt lehetősseg 1000 férőhelyest épitteni tőbb helyen is csak legyen politikai akarat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>